Keukens op maat

Wanneer u op zoek bent naar een keuken die niet standaard is en die u nergens anders ziet dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken maatwerk en dus volledig naar uw voorkeuren en wensen. Ook in situaties waar de standaard niet meer toepasbaar is kunnen wij op creatieve wijze een oplossing verzorgen. Bij veel keukenzaken zijn de afmetingen standaard en is het samenstellen van een keuken net een 3D puzzel. Bij ons is alles hand- en maatwerk waardoor we uw wensen kunnen vertalen naar een praktische keuken op maat. Hierdoor kan de beschikbare ruimte beter en efficiënter worden benut.

Welke stijl? Ook dat is maatwerk ..
Wanneer u zelf een bepaalde stijl heeft gevonden dan kunnen wij daar invulling aan geven. U kunt echter ook aansluiten bij bepaalde stijlen, bijvoorbeeld wanneer u deze ergens heeft gezien in een magazine of bij vrienden of bekenden. Ook kunt u stijlen combineren, u keuken wordt immers maatwerk dus ook het materiaal, de kleur, de greepjes zijn bespreekbaar.

Inbouwapparaten
De functionaliteit van uw keuken wordt voor een groot deel ook bepaald door de gewenste apparaten. Wanneer je keuken standaard wordt ingericht dan is vaak vooraf al bepaald welke apparaten onderdeel gaan uitmaken van je keuken. Bij ons is ook dit zelf te bepalen. Wil je zelf de inbouwapparaten uitzoeken en bestellen, ook dat kan, wij delen de keuken dan samen met u in, volledig naar uw wensen. Wanneer u wenst dat wij de apparaten voor u bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Transparantie is daarbij het kernwoord.

Levertijden/installatie
Bij nieuwbouw en verbouwplannen wordt van u verwacht dat u exact aangeeft wanneer uw huis klaar is voor de keuken, bij eventuele vertragingen in dit proces komt ook de productie en installatie van uw keuken in het gedrang. Wij kunnen flexibel met dit traject omgaan. We zijn geen massa producent en uw keuken wordt een keuken op maat, dus wanneer u ons op de hoogte houdt proberen wij met u mee te denken voor de realisatie van uw keuken.

Werkbladen
Het werkblad is een belangrijk item van de samenstelling van uw keuken, of u nu graniet, marmer, composiet, hardsteen of hout wenst. Wij werken hierbij samen met een vaste partner, betrouwbaar en korte lijnen waardoor ook hier flexibel kan worden omgegaan met uw wensen.

Ontwerp
Bij een echte keuken op maat hoort natuurlijk ook een ontwerp. Dit maken wij voor u, natuurlijk niet bij de eerste aanvraag voor een offerte, maar wanneer we samen overtuigd zijn van een goede samenwerking, dan gaan we voor u aan de slag. U kunt dan natuurlijk altijd uw wensen aanpassen tot u tevreden bent en we aan de slag kunnen met de productie.

Prijs-kwaliteit en service
Met vertrouwen kunnen we melden dat onze prijs-kwaliteit verhouding voor een keuken-op-maat echt zeer passend is, wij trachten met ons maatwerk insteek de service voor u optimaal te laten aansluiten bij uw wensen.

Nieuwsgierig geworden? 
Wilt u meer informatie over keukens op maat? Of wilt u geheel vrijblijvend een prijs aanvraag doen? Neem dan contact op via onderstaande button. Wij helpen u graag!