Werkwijze

Ons machine park is volledig geïnstalleerd, van CNC machine tot kantenlijmer en opdeelzaag (allen van het merk Lohmeyer, de nieuwe naam in de houtwereld). Op flexibele wijze kunnen we kleine tot grote projecten realiseren. Interieurwerk, keukens, kindermeubilair, bedden, kasten etc. Maatwerk zoals u dat mag verwachten van een vakman en altijd in overleg met u als klant.

Daarnaast hebben we een machinepark voor de fabricage van meubels, met deze machines kunnen we vrijwel elk meubel maken – en dan ook nog eens op maat. Dit omdat de machines worden bestuurd door vakmensen. Ook de bekleding van uw meubels (banken, stoelen, hockers etc.) met leer of stof kunnen we maken. Dit is uniek, alles beschikbaar onder 1 dak. Onze stoffeerder kan samen met u bekijken wat uw wensen zijn. Ook het opnieuw stofferen van uw lievelingsstoel is mogelijk.

Verder hebben wij machines voor de fabricage van veranda zeilen of terraszeilen. Dit voor overkappingen, aanbouwen of voor de veranda van uw caravan. We werken met vakmensen, dus voor uw probleem op gebied van interieurwerk of zelfs de inrichting, de stoffering van stoelen en banken maar ook voor uw overkapping hebben wij wellicht een oplossing.

Team Mivali-interieur.nl