Interieur Mivali maakt maatwerk kasten

Mivali-interieur is een interieurbouwer uit Helden-Panningen. Wij ontwerpen en bouwen ieder interieur volledig op maat. Mivali-interieur werkt voor zowel de particuliere- als voor de zakelijke markt en kan opdrachtgevers bovendien deskundig adviseren.

Interieur advies

Als klant kunt u over een interieur beschikken waar u heerlijk in kunt werken, gasten kunt ontvangen
en verrassend en stijlvol mee voor de dag komt. Een visitekaartje voor uw bedrijf.

Interieur advies op maat
Mivali bedenkt en voert uit

Mivali-interieur is een interieurbouwer uit Helden-Panningen. Wij ontwerpen en bouwen ieder interieur volledig op maat. Mivali-interieur werkt voor zowel de particuliere- als voor de zakelijke markt en kan opdrachtgevers bovendien deskundig adviseren. Als klant kunt u over een interieur beschikken waar u heerlijk in kunt werken, gasten kunt ontvangen en verrassend en stijlvol mee voor de dag komt. Een visitekaartje voor uw bedrijf.

Jouw nieuwe interieur

Wilt u meer informatie over interieur op maat? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact op via onderstaande button. Wij helpen u graag!

Eigen ontwerp of een ontwerp van Mivali-interieur

Als bedrijf zijn we in staat om invulling te geven aan uw wens op gebied van interieur. Op het gebied van kleuren, materialen en vormgeving biedt Mivali-interieur een keur van mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij inspelen op uw wensen en elk onderdeel van het interieur vakkundig realiseren op een manier zoals u dat wilt.

Een nieuw interieur is een perfect visitekaartje voor uw bedrijf. Dit kan een winkel, hotel, restaurant of kantoorruimte zijn. Met een interieur op maat van Mivali-interieur trekt u kwalitatief de aandacht van lanten, gasten, relaties en bezoekers.

Combinatie van diverse disciplines (interieur, meubels en stoffering)
Mivali-interieur is niet alleen interieurbouwer op maat, maar ook ambachtelijk producent van meubels op maat.

Contact
Adres

Loosteeg 15
5981 NJ Panningen
Gemeente Peel en Maas