Meubels op maat

Bij Mivali-interieur meubels bent u aan het juiste adres om uw persoonlijke wensen in een meubel werkelijkheid te laten worden, meubels op maat dus. Door jarenlange ervaring van onze medewerkers in het ambachtelijk vervaardigen van massief houten meubelen, in klassieke stijl of in een moderne strakke uitstraling, kunnen we op al uw wensen inspelen.

Bent u benieuwd naar onze meubellijn of wilt u een aanvraag doen voor een persoonlijk Mivali-Interieur meubel? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact op via onderstaande button. Wij helpen u graag!

Het massieve hout naar uw keuze, wordt met de juiste zorg en op kwaliteit uitgezocht en verwerkt. Dit geldt natuurlijk ook voor het eventuele plaatmateriaal en fournituren. Ook het afwerken van de meubels, een zeer belangrijk aspect in het uiteindelijke resultaat, hebben we in eigen hand. Van, op een van oudsher ambachtelijke manier van oud maken van de meubels tot een strakke afwerking met de juiste lakken.

Door de meer dan 3 maal 20 jaar ervaring van onze medewerkers kunnen we met recht zeggen, dat we met veel liefde voor het vak, een kwalitatief hoogwaardig meubel op maat kunnen produceren.

Kortom, op het gebied van meubels, om welk meubel in uw huis, kantoor of winkel het ook gaat, bij Mivali-interieurs meubels bent u hiervoor zeker aan het juiste adres!

Persoonlijk Mivali-Interieur meubel op maat

Mivali-interieur biedt klanten de mogelijkheid om een stoel en hocker te bekleden naar wens. Omdat we stoffeerders in dienst hebben kunnen we uw wensen vertalen in een meubel, een ‘meubel-op-maat’ dus ! Ideaal wanneer u iemand een uniek en persoonlijk cadeau wilt geven. Bijvoorbeeld bekleed met kleding van een dierbare. Hierbij luisteren wij naar uw wensen en passen dit toe in de bekleding.

Contact
Adres

Loosteeg 15
5981 NJ Panningen
Gemeente Peel en Maas