Keukens

Wanneer u op zoek bent naar een keuken die niet standaard is en die u nergens anders ziet dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken maatwerk en dus volledig naar uw voorkeuren en wensen.

Welke stijl? Ook dat is maatwerk ..

Ook in situaties waar de standaard niet meer toepasbaar is kunnen wij op creatieve wijze een oplossing verzorgen. Bij veel keukenzaken zijn de afmetingen standaard en is het samenstellen van een keuken net een 3D puzzel.

Wanneer u zelf een bepaalde stijl heeft gevonden dan kunnen wij daar invulling aan geven. U kunt echter ook aansluiten bij bepaalde stijlen, bijvoorbeeld wanneer u deze ergens heeft gezien in een magazine of bij vrienden of bekenden. Ook kunt u stijlen combineren, u keuken wordt immers maatwerk dus ook het materiaal, de kleur, de greepjes zijn bespreekbaar.

Landelijke keukens

Een landelijke keuken straalt warmte en gezelligheid uit. Een prachtige combinatie van klassieke, natuurlijke en strakke elementen zorgen voor een perfecte balans. En dat met een vleugje nostalgie.

Moderne keukens

Bij een moderne keuken voeren strakke lijnen de basis. Een minimalistich design, een gladde afwerking en de nieuwste keukenapparatuur. Greeploos of met greep. De keuze is enorm.

Maatwerk keukens

Bij ons is alles hand- en maatwerk waardoor we uw wensen kunnen vertalen naar een praktische keuken op maat. Hierdoor kan de beschikbare ruimte beter en efficiënter worden benut.

Contact
Adres

Loosteeg 15
5981 NJ Panningen
Gemeente Peel en Maas