Over ons

Mivali is een jong bedrijf maar wel met medewerkers die jarenlange ervaring en vakmanschap hebben opgebouwd in de interieur en meubelbranche. ‘Niet voor niets’ kunnen we met trots zeggen dat we “vakmanschap in hout en interieur” in huis hebben.

Ons vakmanschap gaat zelfs nog verder. Ook op gebied van stoffering en veranda zeilen bent u bij ons aan het juiste adres.

Met inmiddels 2 mensen in dienst kunnen we alle soorten interieur projecten voor u realiseren met een zeer hoge afwerkingsstandaard. We hebben bovendien een zeer groot netwerk ter beschikking waarbij we flexibel kunnen opschalen zodat ook snelheid kan worden gegarandeerd.

“vakmanschap in hout en interieur”

Onze werkwijze

Ons machine park is volledig geïnstalleerd, van CNC machine tot kantenlijmer en opdeelzaag (allen van het merk Lohmeyer, de nieuwe naam in de houtwereld). Op flexibele wijze kunnen we kleine tot grote projecten realiseren. Interieurwerk, keukens, kindermeubilair, bedden, kasten etc.

Maatwerk

Maatwerk zoals u dat mag verwachten van een vakman en altijd in overleg met u als klant. Daarnaast hebben we een machinepark voor de fabricage van meubels, met deze machines kunnen we vrijwel elk meubel maken – en dan ook nog eens op maat. Dit omdat de machines worden bestuurd door vakmensen.

Contact
Adres

Loosteeg 15
5981 NJ Panningen
Gemeente Peel en Maas